MC0018 Koffein krém 200 ml

A koffein krém segít a felesleges helyi zsír felszámolásában és megakadályozza a további zsugorodást. Modellálja a test kontúrjait, aktiválja a vérkeringést és eltávolítja a megmaradt folyadékokat és toxinokat. A koffein elősegíti a zsírszövetben, mérsékelt vérnyomásban és nyirokcsomókban tárolt zsír anyagcseréjét. A vér mikroleválasztásával aktiválja a vízelvezetést is. Segíti a zsírrétegben lévő toxinok felszabadulását és helyreállítja a szövet szerkezetét. Növeli a bőr tónusát és rugalmasságát. Az eredmények 20 napos kezelés után láthatók.

MC0018

Tájékoztatás

A kemény helyi cellulitisz kezelése és eltávolítása. A test átalakítása.

Tulajdonságai

  • A jodotát közvetlen stimulálása elősegíti a zsírsejtek metabolikus aktivitását. Támogatja a sejtek azon képességét, hogy megszüntessék a zsírokat.
  • A Centella Asiatica növényi kivonat a nyirokrendszerre hat. Ez kiváló anyag a cellulitisz elleni küzdelemben és a helyileg felhalmozódott zsírban. Aktiválja a helyi keringést, és jelentősen segít csökkenteni a zsírok mennyiségét. Ez visszaállítja a bőr szilárdságáért felelős kollagénszálak szerkezetét.
  • A koffein felgyorsítja az anyagcsere-változásokat. Gyorsabb zsírbontást indukál, lokálisan növeli a véráramlást és jelentősen stimulálja a visszahúzódást. A kezelt terület vérkeringése vízelvezetéshez is vezet. A cellulitisz és a lokálisan felhalmozódott zsír csökkentésére szolgáló kezelésekben alkalmazzák.
  • A Fucus tengeri moszat extraktum természetes módon stimulálja az anyagcserét. Kiterjeszti az ereket, ezáltal aktiválja a vér mikroáramkörét. Segít a zsíros szövetek elvezetésében.

Alkalmazása

A koffein krémet legalább három hónapig kell használni mindennap. Reggel és este alkalmazzuk a zsírt felhalmozó területeken. Emelkedő mozdulatokkal masszírozzuk a visszafolyás aktiválásához és a nyirokelvezetés elősegítéséhez.

 

Mesosystem