MC0193 24 H DNS PLATINUM PROFESSZIONÁLIS PROGRAM

MC0193

A professzionális készlet formájában lévő program ötvözi a platina kolloid hatékonyságát olyan egyéb hatóanyagokkal, amelyek biztosítják a bőr megfelelő egyensúlyát, táplálják, hidratálják és megvédik a bőrt.

A platina közvetlenül a kollagénre és az elasztinra hat. Visszaállítja a bőr szerkezetét, fényt és rugalmasságot biztosít a bőrnek. Végezetül csökkenti a gyengébb ráncokat és vonalakat.

Hialuronsav tartalmának köszönhetően azonnali szperhidratáló és ránctalanító hatást biztosít.

Fiatalítást és táplálást igénylő száraz bőrre alkalmas.

A 24 H kezelés platina megújítja, megfiatalítja, regenerálja és hidratálja a bőrt. Az eredmény egy teljesen megújult, gyönyörű, lágy bőr, puha ragyogással, amely ugyanúgy tükrözi a fényt mint a fiatal bőr.

SZETT TARTALMA

 • TISZTÍTÓ SZALICILSAV SALICYLIC REMOVING (5 x 5 ml)
  Ideális termék kezdeti kozmetikai kezelésekhez. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződést, beleértve az elhalt felületi sejteket is. Előkészíti a bőrt más termékek alkalmazására, növeli felszívódásukat, és ezáltal megsokszorozza a kezelés általános hatását.
 • DNS AMPULLA (5 x 5 ml)
  Kitűnő antioxidáns és hidratáló hatású ampula. Megvédi a sejtmembránt az oxidatív stressztől, elősegíti a gyógyulást valamint megakadályozza a napfény és a dohányzás okozta kollagén károsodást.
 • COLLAGEN MASZK 7 (10 x 20 ml)
  A nanoszálakkal ellátott hidrogél maszk lehetővé teszi a hatóanyagok felszívódását: hialuronsav, tengeri eredetű kollagén és tetrapeptidek. Erős revitalizáló és megerősítő hatása van.
 • 24 H DNS PLATINUM KRÉM (50 ml)
  Exkluzív, hosszan tartó hidratáló krém, platina, hialuronsav, kollagén és plankton kivonat tartalommal. Hozzájárul a sejtvédelemhez és a bőr ellenállóképességéhez. Csökkenti a gyengébb ráncokat és vonalakat. A bőr fiatalos, egészséges és ragyogó marad egész nap.

MUNKAFOLYAMAT

 1. TISZTÍTÓ TEJ segítségével megtisztítjuk az arcot, nyakat és dekoltázst.
 2. Törlőkendő segítségével felvisszük  TONIKOT az arcra, nyakra és dekoltázsra.
 3. A TISZTÍTÓ SZALICILSAV tartalmát gézzel felvisszük az arc, nyak és dekoltázs felületére.Körülbelül 5 percig hagyjuk hatni. Nem szükséges a terméket lemosni, kivéve ha az ügyfél kellemetlen, égető érzésre panaszkodik. Ebben az esetben hideg vízzel mossuk le.
 4. Alkalmazza az DNS GÉL ampulla tartalmát az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Pipetta segítségével adagoljuk a terméket a kezelni kívánt területre. Kis mennyiségekben csepegtetssük és masszírozzuk a bőrbe.
 5. Vigyük fel a COLLAGEN 7 hidrogél maszkot, és 15-20 percig hagyjuk hatni. Közben masszírozhatjuk a fejbőrt.
 6. A COLLAGEN 7 el kell távolítani.
 7. Arcmasszázzsal folytatjuk.
 8. Törlőkendő segítségével felvisszük a TONIKOT az arc-, nyak- és dekoltázs területére, lemossuk a maszk maradványait, majd papírzsebkedndő segítségével megszárítjuk a bőrt.
 9. Alkalmazzuk a 24H DNS PLATINUM krémet.

Mesosystem