MC9001 Collagen Star Pack

Professzionális kozmetikai szett 5 kezeléshez.

MC9001

Hatékony öregedésgátló, emelő és regeneráló kezelést biztosít. Alkalmas a petyhüdt, ráncos és az öregedés egyéb jeleivel rendelkező érett bőrre.

Megelőző alkalmazásként meghosszabbítja a bőr fiatalságát.

Csökkenti a ráncokat, a kezelt bőr szépen megerősödik, kikapcsol. Összességében a bőr megfiatalodik, világosabb lesz, új erőre kap. Röviden a bőr újjáéled és önbizalmat ad az ügyfélnek.

Szett tartalma

 • Tisztító szalicilsav Salicylic Removing 5 x 5 ml
  Ideális termék kezdeti kozmetikai kezelésekhez. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződést, beleértve az elhalt felületi sejteket is. Előkészíti a bőrt más termékek alkalmazására, növeli felszívódásukat, és ezáltal megsokszorozza a kezelés általános hatását.
 • Kollagán- piruvát ampulla 5 x 2 ml
  Jelentős kollagén termelődést stimuláló koncentrátum. Hatékony a bőr Koncentrát pro výraznou stimulaci tvorby kolagenu v pokožce. Kikapolja a bőrt, hatékonyan csökkenti a ráncokat és a petyhödséget. Összességében javítja a bőr rugalmasságát és hidrtáltságát.
 • Hidratáló arcmaszk 5 x 10 ml
  Maszk mély hidratáló, regeneráló és revitalizáló hatással. Finomságot kölcsönöz a bőrnek és javítja az általános megjelenést. Mindenfajta bőrre tervezték, beleértve az érzékenyeket.
 • Total Sun – védőkrém SPF 50+50 ml
  Hidratáló és védő krém, 50+ magas védelmi tényezővel. Védelmet nyújt az UVA és az UVB sugárzás ellen. Minden bőrtípusra, beleértve az érzékenyeket.

Munkafolyamat

 1. Megtisztítjuk a bőrt és tonizáljuk.
 2. Tisztítást és hámlasztást hajutunk végre Salicylic Removing szalicilsav tisztító sav segítségével. A készítményt géz segítségével felvisszük az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, és hagyja hatni kb. 5 percig. Alacsony koncentrációja miatt nem kell lemosni vagy semlegesíteni. Az enyhe csípő érzés normális az érzékenyebb bőrtípusoknál, a termék tevékenységét kíséri. Csak akkor mossuk le hideh vízzel, ha az ügyfél kellemetlennek érzi ezt  a csípést.
 3. Kozmetikai arcmasszázst hajtunk végre. Végül masszírozzuk a bőrbe a Kolagen pyruvát ampullatartalmát.
 4. Felvisszük az arcra a hidratáló arcmaszkot.15 perc elteltével töröljük le.
 5. Vigye fel a végső védő krémet. Ajánljuk a Total Sun SPF 50+ védőkrémet.

 

Mesosystem