MC0184 Meso Whitening szett

ARBUTIN 10% + CITROMSAV 10% + TEJSAV 10% + KOJISAV 5% + SZALICILSAV 3%

Teljeskörű kémiai peeling.

Szett tartalma MC0184

  • 6 ampulla Meso Whitening
  • 1 semlegesítő spray
  • 6 peeling utáni maszk
  • 1 védőkrém SPF 50+

 

MC0184 

Fehérítő kezelés pigmentáció, hiperpigmentáció, terhességi csíkok, napsugárzás vagy pattanások által okozott bőrhibákra.

ARBUTIN

Antibakteriális, fertőtlenítő, összehúzó és depigmentáló hatású anyag. Egyrészt a nap hozzájárul a bőr egészségéhez és szépségéhez, másrészt azonban nemkívánatos foltokat okozhat. Az Arbutin bizonyítottan jelentős hatással rendelkező  természetes eredetű, depigmentáló komponens. Blokkolja tirozináz hatását a bőr irritációja nélkül. Megakadályozza a melanin képződését az alkalmazott területeken. A foltok enyhítését vagy eltávolítását eredményezi.

KOJISAV

A kojIsav hatása hasonló a hidrokinonéhoz. Láthatóan fehéríti a bőrt és megelőzi a melanin képződését. Megakadályozza a tirozináz hatását, így eltávolítja a foltokat.

TEJSAV

A tejsav egy fehérítő hatású alfa-hidroxi-sav, amely különösen alkalmas a melasma kezelésére. Használata biztonságos még sötétebb és érzékenyebb bőrtípusokra is. Egyesíti a bőr árnyalatát és textúráját. Csökkenti a pigmentációs problémákat. Ideális száraz és dehidratált, öregedő és a napsugárzás által károsodott bőrre.

SZALICILSAV

A szalicilsav vízben oldódik, és alkalmazható a bőr zsíros területeinek hámlasztására. Kedvező hatással van a pattanásos bőrre, segít eltávolítani a szaruhártya réteget. Alkalmas bőr-világíosításához, ránctalanításhoz és a miteszerek kezeléshez.

CITROMSAV

Jelentősen fehérítő hatású anyag, amely megakadályozza a melanin képződését.

Mesosystem