MC0044 Hidratáló arcmaszk 200 ml

A Mesosystem hidratáló maszk ellazító, hidratáló, pihentető és revitalizáló hatásokkal rendelkezik. Javítja a fáradt és dehidratált bőr állapotát. Elengedhetetlen termék az arc hámlasztása után.

MC0044

Tájékoztatás

Nagymértékben hidratálja. Finomságot kölcsönöz a bőrnek és javítja az általános megjelenést. Segíti a bőr kiszáradását és hámlasztását. Minden bőrtípusra megfelelő.

Tulajdonságai

  • A glicerin hidratál, lágyítja és puhítja a bőrt.
  • A cink-oxid védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás ellen. Fellép a mikróbákkal szemben, gyógyítja és blokkolja a napfényt.
  • A kamilla antiszeptikus hatású, nagyon alkalmas bőrápolásra és regenerálásra. A zárt alfa-bisabololnak köszönhetően lágyító és nyugtató hatású, segít a gyulladás és az ödéma enyhítésében.
  • Olyan gyulladáscsökkentő hatású azulént is tartalmaz, amely megakadályozza az allergiás reakciókat és regenerálja a károsodott szöveteket. A túlérzékeny bőr kezelésére alkalmas.

Alkalmazás

Alkalmazzon 2-3 mm vastagságú maszkréteget az egész arcra. Ne maszírozza. Hagyja hatni 15-20 percig. A maszkot hideg vízzel mossa le, és tonizálja a Mesosystem arc tonikával. Maszk esti alkalmazása esetén maszírozható, lemosás nélkül.

 

Mesosystem