MC0233 Pack Smart Anti-aging

A legújabb professzionális kezelés erős anti-aging hatással.

MC0233

Professzionális gondoskodás, amely az érett bőr igazi megfiatalodását eredményezi az öregedés jeleivel. Speciálisan a depigmentációs kezelésekhez, valamint a nagyon érzékeny bőrhöz is használható.

 • Stimulálja a sejtek megújulását
 • Láthatóan mérsékli a ráncokat
 • Csökkenti a pigmentfoltokat
 • Hidratálja erősíti a bőrt

 A KEZELÉS EREDMÉNYE KIEMELT, EGÉSZSÉGES, KIFEJEZETTEN FIATALOS BŐR

 A készlet tartalma

 • Whitening Smart 5 x 5 ml. Whitener Smart 5 x 5 ml. Vegyi exfoliáns a túlzott pigmentáció, a pattanások vagy a terhesség következtében fellépő hyperpigmentáció csökkentésére. Az arbutin, citromsav, kojsav, tej és szalicilsav kombinációjának köszönhetően ez a termék hatékonyan depigmentáló hatású.
 • Sérum Smart 30 ml. Ultra koncentrált szérum regeneratív és reparatív hatással. Újraaktiválja és stimulálja a celluláris anyagcserét, hatékonyan csökkenti az öregedés különböző jeleit.
 • Semlegesítő 50 ml. Semlegesíti a hámlasztás hatását, kényelmet és frissséget kölcsönöz a bőrnek.
 • Smart maszk 5 x 50 ml. Hidratáló és feszesítő maszk, amely javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok mélységét és hatékonyan ellensúlyozza az öregedés jeleit.
 • Smart oldat 5 x 50 ml. Vízoldat az intelligens maszk előkészítéséhez.
 • Smart krém 50 ml. A hidratáló és tápláló hatású összetevőknek köszönhetően növeli a bőr rugalmasságát és erősségét. Ugyanakkor védelmet nyújt a bőrnek a szabad gyökök ellen és megakadályozza az öregedés jeleit.

Munkafolyamat

 1. Megtisztítjuk az arcot, a nyakat és a dekoltázst tisztító tejjel.
 2. A bőr tonikot alkalmazzuk az egész kezelt területre.
 3. Alkalmazzuk a WHITENING SMART kémiai peelinget. Kivesszük az ampullát a készletből, és öntsük a tartalmát az edénykébe. Vigye fel a terméket arc-, nyak- és dekoltázskefével. Hagyja 3-5 percig hatni. Mindig alkalmazkodjunk az ügyfél bőrének érzékenységéhez és komfortérzetéhez.
 4. A Semlegesítőt a teljes kezelt területre alkalmazzuk. Ezután mossuk le hideg vízzel.
 5. Felvisszük az arcra, a nyakra és a dekoltázsra a Smart szérumot. Pipetta segítségével vigyük fel közvetlenül a bőrre, és óvatosan masszírozzuk, hogy a terméket gyenge, egyenletes rétegben kenjük el.
 6. Elkészítjük és alkalmazzuk a SMART maszkot:
 7. A port a SMART maszk 1 tasakból alaposan keverje össze a SMART MASK 2 tasak oldatával, amíg homogén gélt nem kap. Vigyázat: a maszkot közvetlenül az alkalmazás előtt készítse elő. Ezt azonnal fel kell használni: 20 másodperc elteltével megszárad. A későbbi alkalmazások nehézkesek és kevésbé hatékonyak.
 8. A maszkot spatulával vigye fel a bőrre, amely folyamatos, egyenletes alkalmazást biztosít. A dekoltázstól az arc felé és belülről kifelé haladunk. A széleknél több mennyiségű maszkot hagyunk, hogy könnyen eltávolíthassuk.
 9. Hagyjuk 20 percig hatni.
 10. A maszk alkalmazásának időtartama alatt kézimasszírozást végezhetünk a SMART szérum és krém segítségével. A bõr gyönyörûen hidratált, puha, szilárd és tökéletesen revitalizálttá válik.
 11. Távolítsa el a maszkot a dekoltázstól az arc felé haladva. Először felemeljük az éleket, és lassan eltávolítjuk az egészet. A termék maradványait hideg vízzeltávolítsa el.
 12. Vigyük fel a bőr tonikot vattapamacs segítségével az egész kezelt területre.
 13. Ismét alkalmazzuk a SMART szérumot az arcra, a nyakra és dekoltázsra. Simogató mozdulatokkal masszírozzuk a nyomáspontokat.
 14. A körkörös mozdulatokat felvisszüj az arcra, a nyakra és a dekoltázsra a SMART krémet.
 15. Végül körkörös mozdulatokat felvisszük a teljes kezelt felületre a TOTAL SUN SPF 50+ védőkrémet.

 

Mesosystem