MC0194 XR Cellular Hand Cream kézkrém 15 ml

A hialuronsavtartalmú krémnek hihetetlen hatása van a bőrre 12 órán át. Nyugtatja, védi és segíti megőrizni a bőr nedvességét.

Ez a krém biztosítja az érzékeny bőr optimális védelmét a kézen. A muskotály olajat, az aloe verát, a körömvirágot, a hialuronsavat és a karbamidot tartalmazó összetevője intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt. Javítja természetes védő funkcióját, enyhíti és regenerálja. A kezek bőre puha és rugalmas. Ezen kívül azonnali hatást gyakorol a száraz, feszes bőrre.

MC00194

Tulajdonságai

  • Az aloe vera kiváló antioxidáns hatással rendelkezik. Ideális a szabad gyökök elleni, a környezeti hatások elleni és a stressz elleni védelemhez. Enyhíti a bőrsejtek oxidatív stresszét. Ugyanakkor meggyógyítja a repedezett bőrt, enyhíti az égető érzést, hidratáló és tápláló hatású.
  • A muskotály rózsaolaj regeneráló, antioxidáns hatású és védi a napfény káros hatásai ellen a bőrt. Ez hatékonyan lőzési meg a bőr öregedését.
  • A karbamid hozzájárul a folyadék egyensúlyának szabályozásához a bőrön, megnöveli a szaruhártya nedvességét és csökkenti a vízveszteséget. Hidratálóan hat, serkenti a sejtek regenerálódását. Higroszkópos (nedvesítőszer), így elnyeli a vizet a környezetből és ösztönzi annak megtartását. A bőr természetes nedvességét és a textúráját javítja.
  • Az orvosi körömvirág antiszeptikus, regeneratív és gyógyító hatású, amely megnyugtatja a kezek bőrét.
  • A hialuronsav aktív hatóanyag higroszkopikus hatással (kapacitás hogy felszívja a nedvességet) nagyon fontos, hogy fenntartsák a hidratálást. Amikor a bőrre kerül a hialuronsav biztosítja a bőr puhaságát, rugalmasságát, nedvesség. Lassítja a bőr természetes öregedését. Serkenti továbbá a kollagénrostok előállítását, amelyek kulcsfontosságúak a szükséges bőrszín fenntartásához.
  • A krém rendszeres használata aktiválja a természetes hidratálási folyamatot, és hosszú ideig lágyságot biztosít.

 

Mesosystem