MC0011 Cellulitisz elleni krém 200 ml

A anticellulit krém olyan kozmetikai termék, amelynek nagy koncentrációja specifikus hatóanyag, amely elősegíti a zsírok feloldódását, a megtartott folyadékok szekrécióját és a mikrocellák stimulálását. Segítenek eltávolítani a méreganyagokat, lehetővé téve a szöveti struktúra helyreállítását, javítva a bőr tónusát és rugalmasságát. A mindennapi alkalmazásnál a bőr erősebbé, rugalmasabbá és simábbá válik.

MC0011

Tájékoztatás

Cellulóz és bőr "narancssárga bőr" hatásával. Nehéz cellulitisz csomó. A termék elősegíti a visszatartott folyadékok leeresztését és csökkenti a térfogatot.

Tulajdonságai

  • A jodotrat stimulálja a sejtek anyagcseréjét, lehetővé teszi a zsírok eltávolítását.
  • A vadgesztenye kivonat aktiválja a vérkeringést, hogy fokozza a sejtek érzékenységét és vitalitását. Gyulladáscsökkentő hatása van, lehetővé teszi a helyi ödéma enyhítését.
  • A prescint kivonat astringent és vizelethajtó hatást fejt ki. Felgyorsítja a bőr metabolizmusát, stimulálja a gyógyulást és fokozza a száraz bőr rugalmasságát. A komponenst mély hidratáló hatóanyagként és segédanyagként használják anti-cellulit kezelésben.
  • A koffein gyorsítja az anyagcserét, erősíti a helyi vérkeringést és stimulálja a visszaáramlást.

Alkalmazás

A cellulit krémet 60 napig kell használni megszakítás nélkül.A leginkább érintett területekre visszük fel. Felfelé masszírozzuk, hogy aktiválódjon a visszaáramlás és elősegítjük a nyirokelvezetést. Az alkalmazását naponta kétszer ajánlják, lehetőleg reggel és este.

 

Mesosystem