MC0005 Anti-aging krém 50 ml

Hidratáló és tápláló krém az arc- és nyak bőrápolásához. Megakadályozza az expresszív ráncok megjelenését és a már meglévő ráncokat kezeli. Erőt és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek. Nagyon hatékony a korai öregedés jelei ellen, javítja a bőr állapotát, a bőr fényességét és sugárzó megjelenést kölcsönöz.

MC0005

Tájékoztatás

A bőr öregedésének kezelésére és megelőzésére. A bőr kiszáradásához társuló bőrgyulladások gyógyítására. A ráncok javítása, megelőzése és eltávolítása. A bőr nagyon jól fogadja. A bőr puha, hidratált és fiatalos marad.

Tulajdonságai

  • A proteoglikánok a bőr rugalmasságát és lágyságát biztosítják. Megakadályozza a mimikai ráncok megjelenését és megkönnyíti azok eltávolítását.
  • Az avokádó kivonat a regeneráló képességének köszönhetően hat a bőr öregedése ellen.
  • Az alantoin támogatja és felgyorsítja a természetes bőrgyógyító folyamatokat.
  • A hidroviton erős tápláló hatású hidratáló komplex.
  • A javító komplex regenerálja a bőrt, és hatékony megelőzést jelent az UV károsodás ellen. Stimulálja a sejtek regenerálódását.

Alkalmazása

A krém könnyen alkalmazható, gyorsan felszívódik, és nem hagy olajos érzetet. Javasoljuk, hogy reggel és este alkalmazza az arc, a nyak és a dekoltázs letisztított bőrére. Az ujjhegyek felfelé mozgó masszázsával addig masszírozzuk, amíg a termék teljesen fel nem szívódik.

 

Mesosystem