MC0107 12 BTX GOLD Professzionális program

MC0107

Aranyrészecskéket és argánolajat tartalmazó intenzív luxus ápolás a bőrfiatalításhoz, regeneráláshoz, megújuláshoz és a bőr megerősítéséhez.

Az arany mikrorészecskéi lassítják az öregedés folyamatát és láthatóan csökkentik a még a mélyebb ráncokat is. Elősegítik a sejtek megfelelő oxigénellátását és regenerálló képességüket.

Az argánolaj táplálja, kisimítja és a szükséges vitaminokkal látja el a bőrt. Úgynevezett száraz olaj, mely nem hagy zsírt a bőrön. Ellenkezőleg, a bőr gyönyörűen száraz, puha és rugalmas lesz.

Hatékonyan regenerálja, megerősíti és megfiatalítja az érett, fáradt és petyhüdt bőrt.

A 12 BTX GOLD Program egy rendkívül kellemes, erősen fiatalító hatású luxus kezelés. Új energiát biztosít a bőrnek, kikapcsolja, megfiatalítja és ragyogtatja.

SZETT TARTALMA MC0107

 • Glikolsav 10% + E és F- vitaminok (5 x 2 ml)
  Elősegíti az elhalt sejtek eltávolítását és a bőrmegújulást. Haználat után a bőr lágyabb és ragyogóbb. E és F- vitaminokban gazdag termék, mely segít megvédeni a bőrt az agresszív külső hatásoktól. Csökkenti az apróbb ráncokat, rugalmasságot és hidratáltságot biztosít a bőrnek. Glikolsav használata után az E és F- vitamin regenerálja a bőrt.
 • Argánolaj (5 x 1 ml)
  Az argánolajat gyakran "marokkói aranynak" nevezik. Lipidekétt és zsírsavakat tartalmaz, melyek jótékony hatást gyakorolnak a bőrre. Különösen fontos az olajsav, a palmitinsav és a linolsav. Jelentős  E-vitamin (tokoferol) forrás és, mint más növényi olajok, erős antioxidáns hatással rendelkezik. Megfiatalítja és puhítja a bőrt, eltávolítja a ráncokat, megújítja a bőr tónusát.
 • Botox Effect hidrogél maszk (10 x 20 ml)
  Erős hatású aktív összetevőkben  (mint pl. a hialuronsav, ginkgo biloba, hexapeptidek és kollagén) gazdag hidrogél maszk. Mélyen hidratálja és regenerálja a bőrt. Végezetül erős lifting hatást fejt ki.
 • Arany Krém (50 ml)
  Egyedülálló, erős hidratáló és feszesítő krém. Hexapeptidekkel és arany mikroszemcsékkel kombinálja a muskotály rózsa kivonat hatását, így lágy, szilárd és ragyogó megjelenést biztosít.

MUNKAFOLYAMAT

 1. Bőr előkészítése: Használjuk a MESOSYSTEM TISZTÍTÓ TONIKOT ÉS ARCTEJET.
 2. Hámlasztás: Géz segítségével felvisszük a GLIKOLSAV 10%- t + E és F- VITAMIN- taz arcra, nyakra és dekoltázsra. 5 percig hagyjuk hatni. Nem szükséges a terméket lemosni, csak ha az ügyfélnek kellemetlen érzést okoz. Ebben az esetben hideg vízzel mossuk le.
 3. Bőrmegújítás: Az ARGÁNOLAJ ampulla tartalmát masszázs segítségével felvisszük az arc-, nyak- és dekoltázs területére.Na obličej, krk a dekolt aplikujeme obsah ampulky ARGANOVÝ OLEJ. Olej nanášíme pomocí masáže. Ne mossuk le.
 4. Regenerálás: A BOTOX EFFECT HIDROGÉL MASZKOT használjuk. Úgy illesztjük az arcra, hogy tökéletesen illeszkedjen és rögzítjük a fül mögött. 15- 20 percig hagyjuk hatni.
 5. Táplálás: Vigye fel az ARANY KRÉMET az arc-, nyak- és dekoltázs felületére. Táplálja, megszilárdítja és ragyogtatja a bőrt.

Mesosystem