MC0013 Striák elleni krém 200 ml

A striák elleni krém segít csökkenteni a striák kialakulásának kockázatát és növelni a bőr rugalmasságát. Hidratálja és táplálja a bőrét a terhesség vagy az elhízás alatt. Olyan szerecsendióolajat tartalmaz, amely lecsillapítja a meglévő striákat. A rendszeres használat javítja a bőr árnyalatát, sűrűségét és rugalmasságát.

MC0013

Tájékoztatás

Megelőzi és korrigálja bármilyen típusú stria kialakulását. Hidratálja és táplálja a bőrt.

Tulajdonságai

  • A prescint kivonata abszorbens, gyógyító, feszesítő és remineralizáló hatásokkal növeli a bőr rugalmasságát, a ráncok és az öregedés ellen hat.
  • Az F-vitamin visszaállítja a bőr nedvességét és elősegíti a sejtmembránok és bőrszövetek regenerálódását.
  • A szerves szilícium stimulálja a kollagén és az elasztin rostok regenerálódását. Rugalmasságot biztosít a szövetek számára.
  • A muskotály rózsa megújítja a sérült szöveteket, és megakadályozza a csíkok kialakulását. Új vitalitást hoz a bőr belső rétegeiben. Ez regenerálja a sejteket, amelyek kollagént és elasztinrostokat termelnek, és felelősek a bőr rugalmasságáért.

Alkalmazás

Naponta kétszer, háromszor alkalmazza a krémet az érintett és szomszédos területekre. Óvatosan masszírozza a termék teljes felszívódásáig. A hangsúlyosabb és tartósabb eredmények érdekében a kezelést legalább 3 hónapig kell megszakítás nélkül alkalmazni. Megtartási fázis következik.

Megjegyzés: A termék a mellekre alkalmazható. Gyengéd masszázst használunk növekvő nyomással.

 

Mesosystem