MC0208 Piroszőlősav 20% 100 ml

Alkalmas a petyhüdt és striás bőr megfiatalítására. Mély bőrregenerációt biztosít.

MC0208

Javallat

A bőr öregedése (ráncok, erő elvesztése, fényesség hiánya), rugalmasság elvesztése, pattanások, seborrhea, melasma, hegek, hiperpigmentáció az arcon, striák kezelésére ajánlott, valamint mély bőrregenerációt biztosít.

A piroszőlősav az epidermisre és a dermisre hat. Megbontja az epidermisz és a dermis szaruhártya rétegei közötti kapcsolatokat. Megakadályozza a szaruréteg túlzott megvastagodását. Hámlás következtében  nem jön létre bőrszárazság. A piruvinsav a bőrben tejsavvá válik, amely hidratáló hatású alfa-hidroxi-sav, védő réteget képezve a bőrön megakadályozza a kiszáradást. Kiváló keratolitikus, antibakteriális és zsiradék szabályzó hatásának köszönhetően kitűnő eredményeket ér el a bőráplásban.  Végezetül serkenti a kollagén, az elasztin és a bőr glikoproteinek képződését is.

Eredmények

Az apróbb ráncok csökkenése. Pigmentált területek fehérítése. A bőr szarurétegének enyhítése. Sötét foltok eltávolítása, az újak kialakulásának megakadályozása. Seborrhea mérséklése. Kollagén termelés stimulálása.

Mesosystem