MC9301 Argireline Wrinkle Stop professzinális program

Az argirelin az utóbbi idő legnagyobb öregedésgátló és anti-gaging újdonság. Ez egy szuperaktív összetevő, természetes, erős botoxszerű hatással.

Az argirelin molekulák felszabadítják a megerőltett izmokat, amelyek a ráncok kifejlődéséért felelősek. Meggátolják az izomszálak mikro-összehúzódásait, megakadályozva az új ráncok kialakulását.

Az Argireline Wrinkle Stop professzionális program figyelemre méltó fiatalító hatást gyakorol

 • Jelentősen csökkenti az mimmikai vonalakat és a rendszeres ráncokat, beleértve a mélyebbeket is.
 • A vadonatúj, specifikus szemhéjmaszknak köszönhetően az argirelin kisimítja a ráncokat a szem körül és észrevehetően megfiatalítja a megjelenést és a teljes arckifejezést. A maszk az alsó és felső szemhéjak törékeny bőrét is kezeli.
 • Enyhíti a "vonalkód" formájú ráncokat a felső ajak felett.
 • Erős lifting hatása van: áthatol és kisimítja a bőrt.
 • Az Argireline Wrinkle Stop program enyhe, mégis nagyon hatékony alternatívát kínál az esztétikai sebészet és a botulinum toxin injekciókhoz.

MC9301

A készlet tartalma

 • Szalicilsav tisztító 10% 5 x 5 ml
 • Argireline ampullák 5 x 2 ml
 • Argireline arcmaszk 5 db
 • Patch Anti-aging Argireline szemmaszk 5 x 2 db

Munkafolyamat

 1. Megtisztítjuk és tonizáljuk a bőrt.
 2. Tisztítást és bőrradirozást alkalmazunk szalicilsav tisztító segítségével. Gézet alkalmazásával a készítménít felvisszük az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, és hagyjuk hatni kb. 5 percig. Alacsony koncentrációja miatt nem kell lemosni vagy semlegesíteni. Az enyhe csípés normális az érzékenyebb bőrtípusoknál, a termék tevékenységét kíséri. A terméket akkor mossuk le, ha az ügyfél kellemetlennek érzi.
 3. Óvatosan belemasszírozzuk a bőrbe az Argireline ampulla tartalmának felét.
 4. A Patch Anti-Aging szemmaszkot eltávolítjuk a tasakból és a szemek alá helyezzük, hogy jól tapadjon a bőrre. Hagyjuk hatni kb. 10 percig. A maszk alkalmazása idején elvégezhetjük a kozmetikai masszázs első részét az Argireline ampulla második felével kevert megfelelő krémmel. Javasoljuk nyomásmasszázs, nyakmasszázs, nyak, trapézizmok alkalmazását.
 5. A szemmaszkot megfordítjuk és a fel nem használt oldal a felső szemhéjakra kerül. Befejezzük a masszázst.
 6. Távolítsa el az Argireline bőrmaszkot a tasakból, és tegye rá a tiszta bőrre úgy, hogy a maszk jól tapadjon az arcra és a nyakra. Rögzítjük a fülhöz. Hagyjuk hatni 15 percig.
 7. Végül felvisszük a bőrre a megfelelő krémet.

 

Mesosystem