AKC021107 Alginát Smart arcmaszk 50 + 40 ml

Hidratáló és feszesítő maszk, amely nagymértékben javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Mérsékli a ráncok mélységét és hatékony az öregedés jelei ellen. Ugyanakkor a bőr ellazul és lágyul. Nagyon érzékeny vagy pattanásos bőrre is alkalmas. A maszk két összetevőből áll: por és oldat. A por erős antioxidáns hatású alginátokat és polihidroxi-savakat tartalmaz. Az oldat fő hatóanyagai a polimerek, amelyek az alginátokkal keverve a termék gél jellegét adják.

MC0242 MC02421

Alkalmazása

  1. A port a SMART MASK 1-ből öntse edénykébe és keverje össze a SMART MASK 2 tasak oldatával. Alaposan keverje össze, amíg homogén gélt nem kap. Vigyázat: a maszkot közvetlenül az alkalmazás előtt készítse elő. Ezt azonnal fel kell használni: 20 másodperc elteltével megszárad. A később történő alkalmazása nehézkes és kevésbé hatékony.
  2. A maszkot egy spatulával vigye fel, hogy egyenletes, folyamatos hatást biztosítson. A dekoltázstól felfelé,belülről kifelé haladunk. A széleknél több maszkot hagyunk, hogy könnyen eltávolíthassuk.
  3. Hagyjuk hatni 20 percig.
  4. A maszkot fokozatosan figyeljük a hasadékról az arc felé. Először felemeljük az éleket, és lassan eltávolítjuk az egészet. A maradványokat hideg vízzel lemossuk.

 

Mesosystem