MC0043 Melano Out Szett

Professzionális Melano-Out szett– átfogó termékkészlet.

A MELANO-Out egy professzionális kozmetikai program, melynek célja, hogy enyhítse és eltávolítsa az epidermisz szintjén található melanin eredetű bőrfoltokat, és egységesítse a bőr tónusát.

Melano Out szett tartalma

  • 1x MELANO-Out maszk 15 g
  • 1x szalicilsav ampulla 10 ml
  • 1x zsírtalanító emulzió ampulla 10 ml
  • 1x MELANO- Out krém 30 g
  • 1x Hydraface 50 ml

MC0043

Az ügyfél vehet a szetthez egy 30 ml-es Melano Out krémet (MC0042), amelyet rendszeresen alkalmaz az otthon.

ALKALMAZÁSI MÓD

Első fázis

Mesosystem tejkrémmel és tonikkal megtisztítjuk és tonizáljuk a bőrt. A szennyeződések eltávolításához gézt hassználunk

A bőr tisztítása és tonizálása után a Mesosystem zsírtalanító oldatot használjuk a zsír eltávolítására.

Ezt követően a  szalicilsav ampullát alkalmazzuk, ami előkészíti a bőrt a MELANO Out maszkra és felerősíti annak jótékony hatásait.

A hámlasztó hatású MELANO Out maszkot alkalmazzuk.  A hátás időtartama a bőr fototípusától és a foltok jellegétől függ. Használat közben az ügyfél melegséget vagy csípést érezhet.

JAVASOLT HASZNÁLATI IDŐ

  • Fototípus I és II – 4 óra
  • Fototípus III és IV – 5-8 óra
  • Fototípus V és VI – 9-12 óra.

Ecset vagy spatula segítségével gyengéd mozdulatokkal felvisszük a MELANO- Out maszkot a kezelt területre.

Az alkalmazást a homlokon kezdjük, az arcon folytatódik és az állon végződik.

A bőr fototípusának megfelelően hagyjuk hatni a maszkot. Az adott idő elteltével a terméket hideg vízzel lemossuk. Bármilyen típusú dehidratált bőrre alkalmas Hydraface  tápláló és hidrtaáló krémet alkalmazzuk. A krém növeli a bőr rugalmasságát és erejét.

Második fázis

A MELANO- Out kezelés második fázisa a MELANO -Out ápoló krém otthoni alkalmazása, amelynek célja, hogy  megszilárdítása az elért fehérítést. Depigmentáló krém, mely az epidermisz szintjén található melanin eredetű bőrfoltok enyhítésére, eltávolítására és a bőrárnyalat egységesítésére szolgál.

Első héten az ügyfélnek naponta 3x kell használnia a MELANO- Out krémet, lehetőség szerint reggel, délben és este. A második héten napi 2x kell alkalmazni a krémet, a harmadik héttől pedig naonta 1x egy éven kereszül ahhoz, hogy az elért eredmény tartós legyen.

Az UVA és UVB sugárzás elleni optimális védelem érdekében ajánlott a Mesosystem SUN BLOCK védőkrém és hidratáló krém használata, amely hidratáló hatássa rendelkezik, valamint védi a bőrt a szabadgyökök ellen. Csökkenti a MELANO- Out krém esetleges dehidratáló hatását. A Hydraface krémet és az Anti- aging krémet felváltva használhatjuk, hogy biztosítsuk a bőr számára a természetes védekezőképességhez szükséges anyagokat.

A kezelés professzionális színvonala miatt javaslott egy tanfolyam a I.I.C. Primavera Andorrana Kft. oktatási központjában mielőtt az első kezelést elvégezné.  Édeklődés esetén kérjük vegye fel velünka a kapcsolatot a 296 554 680 telefonszámon.

 

Mesosystem