MC0003 Hydraface – hidratáló krém 50 ml

Nagymértékben hidratál. Rugalmasságot, feszességet és lágyságot biztosít a bőrnek. Dehidratált bőrre a táplálékhiányban szenved. Segíti a hidratálás optimális szintjének gyors helyreállítását. A szabadgyökök ellen védelmet nyújt, és megakadályozza a bőr korai öregedését. Védelmi tényező 15.

MC0003

Tájékoztatás

A bőr hidratálása és táplálása. A hidrolipid bőr helyreállítása, ami nagyon fontos a megfelelő hidratálási szint fenntartásához. Védi az arc bőrét az agresszív külső hatásoktól, mint például a napfénytől vagy a széltől.

Tulajdonságai

  • A hidroviton egy aminosavon, nátrium-laktáton, karbamidon és polivalens alkoholokon alapuló hidratációs komplex. A hidratáló hatás mellett táplálékot biztosít a bőrnek.
  • Az E-vitamin, más néven tocoferol, antioxidáns, amely megakadályozza a sejtmembránok oxidációját. Stimulálja a gyógyító mechanizmusokat. Mivel zsírokban oldódik, ez is megnyugtató hatással bír. Javítja a vérkeringést, regenerálja a szöveteket, és létfontosságú anyag az izomszövetek megfelelő működéséhez. Védi az A és C vitaminokat.
  • A borostyán-olaj kivonat rendkívül hidratáló, kioldó és gyógyító tulajdonságú szerves sókat tartalmaz.

Alkalmazás

A Hydraface terméket naponta, reggel és este, bőrtisztítás és tonizálás után kell használni. Az ujjaival könnyed masszázst alkalmazzon az arcon és a nyakon. A termék teljes felszívódásáig masszírozzuk. A bőr gyorsan felszívja. A készítmény kellemes frissességet és jólétet biztosít.

 

Mesosystem