MC0182 Módosított Meso Jessner szett

RESORCINOL 15% + TEJSAV 10% + CITROMSAV 3%

Teljeskörű kémiai peeling.

Szett tartalma MC0182

  • 6 ampulla Meso Jessner
  • 6 peeling utáni maszk
  • 1 semlegesítő spray
  • 1 Anti- aging krém

 

MC0182

Különböző bőrhibák, mint például az öregedés jelei, a dyschromia stb. kezelése. A resocinol, a tejsav és a citromsav kombinációja a felső  bőrréteg hámlásához vezet. A kezelés eredménye sima és egészséges bőr.

A Meso Jessner alfa-hidroxisavakat, resorcinolokat és antioxidánsokat tartalmaz. Mélyebben hat, mint az bármely más alfa vagy a béta-peeling. Hiperpigmentációtól szenvedő, napfény által károsodott vagy öregedő bőr enyhítésére ajánlott. Kedvezően hat a zsíros pattanásos bőrre- mérsékli a seborrheat és fellazítja az eltömődött tüszőket. Segít a pattanások gyógyításában is. Kezelés után a bőr lágy és fiatalabb.

RESORCINOL

A rezorcin megakadályozza a melanin képződését és világosítja a bőrt. Kiváló hatóanyag a cisztás pattanások kezeléshez. A Resorcinol alkalmas az arcbőr, nyak és napsugárzás által károsodott alkar ápolására, valamint a hiperpigmentációra, hegekre, striákra és a petyhüdt mellbőrre.

CITROMSAV

Kiváló antioxidáns, amely elősegíti a természetes kollagéntermelést. Erőt és energiát a bőrnek, fehéríti és összehúzó hatású. Természetes hámlasztóként működik.

TEJSAV

Egyedülálló bőrfelület- hidratáló tulajdonsága van. Ideális kiszáradásra hajlamos bőr számára. A tejsav hatékonyan fellép a pattanások ellen. Megszünteti a különböző baktériumokat és eltávolítja a toxinokat a bőrfelületéről. Végezetül eltávolítja a zsírt a bőrfelületről és bezárja a pórusokat. Lágyságot, puhaságot és fiatalos megjelenést biztosít a bőrnek.  Egyesítí az árnyalatát és textúráját, csökkenti a pigmentációs problémákat.  Ideális száraz és dehidratált, öregedő és a napsugárzás által károsodott bőrre.

 

Mesosystem