MC9002 Professional Mix koncentrátum készlet

A legkeresettebb ampullák négy típusa egy készletben

MC9002

 

Új praktikus készlet azok számára, akik szeretnének megismerkedni a Mesosystem ampullák szélesebb skálájával, vagy egyszerre többféle ampullát vásárolni, legyen szó egyedi kezelésekről vagy kozmetikai koktélokról. A készletben lévő ampullák lefedik a legigényesebb kozmetikai kezeléseket: regeneráció, táplálás, emelés és az érzékeny bőr ápolására.

A készlet tartalma

 • Muskotály rózsa ampulla 5 x 1 ml
  Telítetlen zsírsavakban gazdag koncentrátum. Megújítja a bőrszövetet, javítja a bőr megjelenését és lelassítja az öregedés jeleit. Kitűnő gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.
  Javallatok: Az öregedés, a borotválkozás, az újonnan égetett bőr és a hegek regenerálása.
 • Anti-aging Flash ampulla 5 x 2 ml
  Nyugtató és erősítő hatású ampullák. Néhány pillanattal az alkalmazás után a fáradtság jelei eltűnnek. Mélyen hidratálják a bőrt, így biztosítják rugalmasságát és sugárzó megjelenését.
  Javallatok: A száraz, öregedő bőr állapotának javítása. Csökkenti az apró ráncokat, rugalmasságot biztosít a bőrnek. Azonnali hatása miatt kiváló termék a különböző ünnepi alkalmak előtt.
 • Proteoglykán ampulla 5 x 2 ml
  Stimulálja a kötőszöveteket, növeli az oldható kollagén mennyiségét a bőrben, táplálja, rugalmassá és lággyá teszi a bőrt. Megakadályozza az expresszív ráncok megjelenését és megkönnyíti azok eltávolítását.
  Javallatok: Az öregedés jeleinek és az arcbőr öregedésének megelőzése és korrekciója. Javítja a száraz, vékony bőr állapotát. A bőrt kisimítja és egységes állapotot kölcsönöz.
 • Venolaureth ampulla 0,5%5 x 2 ml
  Elsősegély a túlérzékeny, vöröses, irritált bőrnek. Hatékonyan nyugtatja meg a bőrt, eltávolítja az irritációt és a bőrpírt. Kiválóan gyógyítja az ún. "pókhálót" és elvékonyodott bőrt. Javasoljuk, hogy keverje össze hidratáló maszkkal.Hagyja hatni a keveréket 15-20 percig, majd mossa le.
  Javallatok: Túlérzékeny, irritáló vagy elvékonyodott bőrre. A termék normalizálja a vér mikrocirkulációját és jelentősen javítja a bőr megjelenését.
  Az ampullák alkalmazása: Az ampulla tartalmát a kezelt területre kell felvinni. Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. A termék összekeverhető arcmaszkkal vagy krémalappal.

 

Mesosystem