MC0017 Krém a bőr öregedése ellen 200 ml

A termék csökkenti a bőr elöregedését. A benne található aktív összetevők a probléma okaira hatnak. Aktiválják az elasztin és a kolangán bőrszálak természetes tulajdonságait, helyreállítják a bőrt, lágyítják és hidratálják. A krém javítja a test bőrének rugalmasságát és textúráját. Az öregedés, a szülés utáni és a reduktív étrend jeleit tartalmazó bőrre tervezték.

MC0017

Tájékoztatás

Megerősíti a bőr konzisztenciáját, megakadályozza a bőr ellazulását.A striák és a bőr elüregedésésének kialakulása ellen működik. Úgy működik, hogy a szalagok és a bőrcsíkok megjelenése ellenáll. Visszaállítja az erőt és a tónust.

Tulajdonságai

  • A gyümölcslé kivonat kiváló hidratáló hatású és elősegíti a bőr regenerálódását.
  • A kollagén elősegíti a természetes kollagén termelését, ami javítja a dermist, fokozza a folyadékok megőrzését és javítja a bőr általános megjelenését.
  • Az elasztin stimulálja az új elasztinszálak kialakulását, regenerálja a bőrt és új vitalitást biztosít.
  • A borágóolaj elősegíti a bőr rugalmasságát. Megkülönböztető gyógyító hatása, az öregedés jelei ellen hat, meglágyítja a bőrt és megvédi az ultraibolya sugárzástól.
  • A mukopoliszacharidok megakadályozzák a halmozott zsír kialakulását, és lehetővé teszik más hatóanyagok behatolását. Erős hidratáló hatásuk van.
  • A növényi eredetű ültetési komponens azonnal ellazítja a bőrt, így sima és sugárzó megjelenést kölcsönöz.

Alkalmazás

Naponta alkalmazza a krémet a azon testrészeken, ahol nagyobb rugalmasságot és feszességet akarunk elérni. Gyengéden masszírozza a körkörös nyomómozdulatokkal, amíg a termék teljesen fel nem szívódik. A kezelést legalább három hónapig kell végezni.

 

Mesosystem