MC0133 Arany krém 50 ml

A tiszta arany használata a szépség és a bőr egészségének ápolásában visszaér a múltig. Már a hagyományos kínai orvoslásban az arany rendkívül értékes volt a terápiás hatásai miatt. A korszerű technológiák lehetővé tették a nemesfém modern kozmetikai termékekben történő felhasználását, erős regeneráló és megújító hatással.

MC0133 new

Az Arany itt van mindenkinek

Érett bőr az öregedés jeleivel

Az Arany krém ideális termék érett, fáradt, megereszkedett és stresszes bőrre. A zárt mikroszemcséknek köszönhetően az arany jelentős regeneráló és kioldó hatást fejt ki. Ezt egy másik hatóanyag támogatja: hexapeptidek, amelyek természetes botoxként hatnak. A krém hatékonyan eltávolítja az expressziós vonalakat és ráncokat, kikapcsolja a bőrt és összességében megfiatalítja. Új energiát ad a bőrnek és gyönyörűen ragyog. A tartalmazott hialuronsav továbbá hidratálja a bőrt.

Használja nappali krémként reggel megtesztított bőrre.

Fiatal bőr, menyasszony

A krém aranyszínű tükrök fátylával borítja a bőrt, és minden társadalmi esemény előtt felragyogtatja. Ez egy nagyszerű előkészület a menyasszonyoknak, akik még szebbek és ragyogóbbak lesznek a nagy napjukon.

 

Mesosystem