MC0199 Azelinsav 25% 100 ml

Alkalmas pattanások és hiperpigmentáció kezelésére. Helyreállítja a bőr szarurétegét.

MC0199

Az azelinsavat  zsiradék szabályzó hatás jellemzi. Helyreállítja a bőr normál szarusodását, antioxidáns hatású és szabályozza a pigmentációt. Pattanások kezelésére ajánlott. Ellenőrzés alatt tartja a miteszerekben lévő baktériumok szaporodását. Ez a sav nagyon jól alkalmazható túlzott seborrhea, rosacea, hiperkeratózis, terhességi csíkok vagy napozás okozta foltok kezelésére, valamint a korai öregedés jeleivel rendelkező bőrre, pattanás utáni hegesedésre és hormonális problémákra Az azelainsav kontrollálja a könnyen reagáló oxigénmolekulák képződését, és csökkenti a foltok és ráncok képződését.

Az azelainsav kiváló termék aza alábbi kezelésekhez

Enyhe vagy mérsékelt pattanások kezelése (gyulladásra hajlamos komedonok). Pattanások kezelése a baktériumok elszaporodásának megakadályozása érdeklében.

Tisztán tartja a bőr pórusait. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően rosacea kezelésre is alkalmas. Bőr pigmentáció, melasma, gyulladás által okozott pigmentáció, különösen sötétebb bőrtípusok esetén ajánlott. Mivel a gátolja tirozint és csökkenti a melanin termelést, így megfelelő alternatívát biztosít a hidrokinon kezeléshez.

 

Mesosystem